Keresés

Levelezős hallgatók, figyelem!

A konzultációs beosztás megváltozott. Az új változat a honlapról letölthető. Módosítás dátuma: 2010. 10. 21.

Induló szakjaink

Informatikatanár MA.
Programtervező informatikus BSc.
Web-programozó felsőfokú szakképzés

Elérhetőségek

  • E-mail: szamtech@ektf.hu
  • Tel/Fax: 520-486 vagy 520-400/4142
  • Cím: 3300 Eger, Leányka út 4.
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  2024. március  
cisco
A CISCO hálózati akadémia Program 2005-től az Eszterházy Károly Főiskola - Matematikai és Informatikai Intézet - Információtechnológiai tanszékén is elérhetővé vált.
msdn
Erről a szerverről elindulva az Eszterházy Károly Főiskola Matematikai és Informatikai Intézetének oktatói és hallgatói a Campus licencen kívül további Microsoft szoftvereket érhetnek el.
it
Intézetünk egyike a magyarországon elsőként regisztrált hivatalos IT Akadémiáknak. A Microsoft támogatásával 2006 óta veszünk rész a Microsoft IT Academy Program programban, melynek célja hogy felsőoktatásban résztvevőknek minél kedvezőbb feltételek mellett nyújtson lehetőséget a korszerű és versenyképes ismereteket megszerezéséhez.

Oracle szeminárium sorozat - 2010 őszi szemeszter

Kedves Hallgatók! Az Oracle Hungary Kft., a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus Hallgatók Egyesülete, a Simonyi Károly Szakkollégium, valamint a BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszék közreműködésével ingyenes szemináriumsorozatot szervez szakirányú érdeklődéssel rendelkező hallgatók számára.

A szemináriumokat az Oracle University elismert oktatói tartják október 7-től kezdődően, hetente csütörtök 18:00-tól másfél órás időtartamban, a BME I épület IB026-os termében. A vidéki intézmények regisztrált hallgatói letölthető videókon keresztül követhetik az előadásokat.

Tervezett program:
2010. szeptember 30. - Megnyitó
2010. október 7. - Operációs rendszerek
2010. október 14. - Szerverek és processzorok
2010. október 21. - Tároló rendszerek
2010. október 28. - Virtualizáció
2010. november 4. - Database/Exadata
2010. november 11. - Middleware/Exalogic
2010. november 18. - Alkalmazás architektúra
2010. december 2. - Vizsga

A szeminárium sorozat az ún. Junior képzés első lépcsője, amely az őszi félévben az Oracle teljes technológiai portfóliójának áttekintéséről fog szólni a tároló rendszerektől egészen az köztes szoftverekig. A vizsgafeltételeket teljesítő résztvevők számára az utolsó alkalommal egy teszt kitöltésére adunk lehetőséget, és a megfelelő eredményt elért hallgatók az Oracle tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet kapnak. A szeminárium sorozatot követően a Junior képzés következő fázisára felvételt nyert hallgatók emelt szintű, intenzív szakmai tréningen vehetnek részt Oracle University oktatás keretében. A szakmai képzést vizsga követi, s a tanfolyamot elvégzett hallgatóknak az Oracle, illetve partnerei munkalehetőséget ajánlhatnak.

A részvétel feltétele, hogy regisztrálj a http://www.houg.hu/juniorkepzes oldalon. A vidéki intézmények hallgatóinak a sikeres regisztrációt követően emailben küldünk értesítést a webszeminárium elérhetőségéről.

Szeretettel várunk!

Oracle Hungary Kft.


Imagine Cup 2011

Ismét megrendezésre kerül az Imagine Cup versenysorozat, melyben a legtehetségesebb diákok mérhetik össze tudásukat, kreativitásukat értékes nyereményekért és nem utolsó sorban életre szóló élményekért.

Az alábbi kategóriákban próbálhatják ki magukat a versenyzők:
  • Software Design: Alkalmazás fejlesztése, ami valamilyen módon segíthet a világon. Múlt évben a győztes csapat egy olyan programot készített, amin lehetett problémákat bejelenteni, és elhelyezni a térképen, annak megoldására javaslatot tenni, követni twitteren, facebookon, mobilon, böngészőből, és plug-in-ezhető is volt.
  • Embedded Development: Különböző perifériák fejlesztése, alkalmazása, és ahhoz használati szoftver készítése. (Energia megtakarítás, vészhelyzet felismerés, stb.)
  • Game Design: Win/Xbox360 (XNA)
  • Game Design: Web browser (Silverlight)
  • Game Design: Mobile (Zune/Phone) A játékoknak is a világban lévő problémákra kell koncentrálni, és játékos módon azokat megoldva felhívni rá a figyelmet.
  • Digital Media: Világszintű problémák bemutatása videó, állókép formában.
  • IT Challenge: Quiz kérdésekre kell válaszokat adni. Nem szabad ezt sem félvállról venni.


További részletekért keresd fel a rendezvény weboldalát: http://www.imaginecup.com/

Ha kérdés merülne fel benned, szívesen segítünk.
Elérhetőségeink: C-016 Microsoft Kompetencia Központ
Darnóvári Krisztián
Bódis Judit


Órarend változás!

Nappali tagozatos I-II. évf. Webprogramozó és II-III. évf. PTI-s Hallgatók, figyelem!

Október 13-án szerdán

Dr. Sztrik János tart Kombinatorika és valószínűségszámítás előadást a II. évfolyam PTI szaknak, illetve gyakorlatot az "a" csoportnak
Dr. Kuki Attila tart Rendszerszervezés előadást a III. évfolyam PTI szaknak, és a II. évf. Webprogramozó szaknak
Az Adatbázisrendszerek előadás és az "a" és "b" csoport gyakorlata október 13-14. helyett október 20-21-én lesz megtartva

Október 20-án szerdán

Dr. Holovács József tart Adatbázisrendszerek előadást a PTI II. évf. és a Webprogramozó I. évf. számára, illetve Adatbázisrendszerek gyakorlatot a PTI "a" csoportnak

Október 21-én csütörtökön

Dr. Holovács József tart Adatbázisrendszerek gyakorlatot a PTI "b" csoportnak

A többi héten a páros illetve páratlan hetek eredeti beosztása szerint lesznek az órák megtartva.



Powered by: staticmedia.hu 2010


aries3 v1.0

W3C Validator